Neem contact met ons op

Contactgegevens

Verena Elfring-Kraaij
Tel: 06-42346103
Email: verena@samenkind.nl
Adres: Oude Doesburgseweg 89B
6901 HH Zevenaar

K.v.K. nummer: 63882329
BTW nummer: 169284128B01 

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Verena Elfring-Kraaij. De eigenaresse van Samenkind Coaching & Training, gevestigd in Zevenaar, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  63882329

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacy verklaring tenzij ik van tevoren je toestemming hiervoor heb verkregen.

 

Waarom ik jouw gegevens bewaar?
Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en social media accounts) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de afstemming die wij samen hebben in de relatie van mij; Verena als  trainer of coach en jij als coachee/ deelnemer van de diensten @ Samenkind coaching & training. Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens nadat je toestemming hebt gegeven om met mij te werken. Zie je er na een oriëntatie van af dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem.

Al mijn coachees/ deelnemers hebben de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment over zichzelf aan mij is verstrekt.

Verwerken persoonsgegevens

Mocht je ja zeggen op werken met mij (of het nu om coaching, workshops, opleiding of welke dienst dan maar ook van Samenkind Coaching & Training gaat) dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens. Bijvoorbeeld in een inschrijfformulier of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. En mocht het nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming.

Beveiliging

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een code.
Mijn website: www.samenkind.nl beschikt over een webwinkel. En een contactformulier. Alleen ik kan deze informatie inzien.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Samenkind Coaching& Training. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt en voor de functionaliteiten van de webshop.

Niet digitale gegevens

Een enkele keer schrijf ik iets over jou op of bewaar iets wat je bij mij maakte. Ik bewaar dat in een afgesloten kast. En ik weet waar de sleutel verstopt is.

Je mag er dus gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is.

Termijnen waarop ik gegevens bewaar

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jou doe.

Jouw rechten

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.

Ik controleer regelmatig of Samenkind aan dit privacybeleid voldoet. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kunt je contact opnemen met mij: Verena Elfring-Kraaij

Oude Doesburgseweg 89b, 6901 HH te Zevenaar / Tel. 06-42346103 / mail: verena@samenkind.nl

K.v.K. nummer: 63882329 / BTW nummer: NL001923427B44