Coaching - Samenkind

Ontwikkelcentrum voor jong en oud

Zoeken
Sluit dit tabje

"Samen op een ontdekkingsreis naar groei en transformatie: jouw persoonlijke en professionele pad naar succes begint hier bij SamenKind Coaching."

"Samen op weg met jouw wensen, verlangen en doelen"

Met een coachtraject bij Samenkind gun jij jezelf een reis van zelfontdekking en groei, waar Verena de magie en kennis van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Systemische Coaching zal bundelen. Samen verkennen we jouw unieke pad en de daarbij behorende uitdagingen. Laat ons samen jouw verhaal herschrijven, zodat je niet alleen gedragsverandering bereikt, maar echte transformatie en groei ervaart.

"Sinds ik bij jou kom is alles in beweging. Ik ga weer vooruit!"

“Sinds ik bij jou kom, is alles in beweging. Ik ga weer vooruit! Ik heb de begeleiding en coaching van Verena ervaren als zeer waardevol. De sessies hebben niet alleen mijn professionele ontwikkeling aangewakkerd, maar ook mijn persoonlijke groei gestimuleerd. Win-win!

Ik ben dankbaar voor de positieve veranderingen die ik heb doorgemaakt. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar dynamische, persoonlijke en effectieve coaching!”

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijfSelma

"Coaching voor gerichte begeleiding op jouw pad van persoonlijke en professionele ontwikkeling, waar obstakels worden omgezet in groeikansen en jouw potentieel tot volle bloei komt."

Coaching bij Samenkind , zowel voor persoonlijke ontwikkeling als voor werkgerelateerde uitdagingen, biedt verschillende voordelen:

"Verena als jouw coach is als een betrouwbare metgezel op jouw unieke reis, die je inspireert, uitdaagt en ondersteunt terwijl je je eigen pad bewandelt."

Antwoorden op de meest gestelde vragen

De duur van een coachtraject varieert  en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard van de doelen, de complexiteit van de uitdagingen en de frequentie van de sessies. Over het algemeen kan een coachtraject variëren van enkele weken tot enkele maanden.

Bij Samenkind stemmen we altijd af op wat er nodig is om jouw doelen te behalen. Daarbij streven we naar kortdurende trajecten van drie tot zes sessies. Echter blijft coaching maatwerk en wanneer er meer diepgaande en complexe doelen een langere betrokkenheid vereisen kan een traject  zes maanden tot een jaar duren.

De frequentie van de coachsessies speelt ook een rol. Sommige klanten hebben bijvoorbeeld wekelijkse sessies, terwijl anderen maandelijks afspreken. Het is gebruikelijk dat het coachtraject begint met frequentere sessies en later overgaat naar minder frequente sessies naarmate de klant vorderingen maakt.

De duur van een coachtraject wordt doorgaans bepaald in overleg tussen de coach en de klant, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften, doelen en omstandigheden van de cliënt. Het is belangrijk dat het coachtraject flexibel genoeg is om aan te passen aan veranderende omstandigheden en nieuwe inzichten tijdens het proces van coaching.

In de aanpak van Samenkind geloven we juist in de kracht van “Samen” Een coachtraject met een kind zal altijd in afstemming en samenwerking met de ouder gaan. Bij de start en het einde van de sessie is altijd 1 van de ouders aanwezig. 

Ja dat kan. Geef je wens aan om een online sessie in te plannen. Je ontvangt dan een zoomlink waarmee je online de coaching krijgt van Verena.

Als je niet tevreden bent, is het belangrijk om openlijk met je coach te communiceren over je zorgen. Sommige situaties kunnen worden opgelost, terwijl in andere gevallen het verstandig kan zijn om een andere coach te overwegen.

Iedereen is welkom van jong tot oud. 

Bij kinderen gaan we met de ouders in gesprek tijdens de intake en kijken we vandaaruit hoe we samen verder kunnen werken.

Verena is gespecialiseerd in het coachen van particulieren als ook professionele coaching met name in de Kinder- en gastouderopvang en het onderwijs. 

Heb je een overige vraag?

Samenkind draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders