Verena - Samenkind

Ontwikkelcentrum voor jong en oud

Zoeken
Sluit dit tabje

Hallo, ik ben Verena

Ik ben een veelzijdig ondernemer en moeder van 2 geweldige lieve kinderen. Mijn eigen persoonlijke leven heeft de nodige uitdagingen gekend en is daarmee ook een grote inspiratiebron in mijn werk. Ze zeggen wel eens you have to practise what you preach… dat doe ik. 😉

Het ouderschap heeft mij ook verrijkt in mijn kennis en ervaringen. Mijn kinderen zorgen ervoor dat ik iedere dag mag blijven leren, ontdekken en ontwikkelen. Vanuit een van nature nieuwsgierige houding blijf ik zelf ook graag leren. en zet ik met veel plezier mijn kennis en ervaringen vanuit mijn opleidingen in. Ik help je graag op weg met het liefste dat ik doe: 

Mensen (groot en klein) ondersteunen en volgen binnen hun ontwikkeling.

Samenkind zijn is voor mij heel erg belangrijk. Omarm het kind in jezelf,  en wees in verbinding met het kind in je omgeving. De basis van wie je bent zit opgeslagen in het kind binnen jezelf en van daaruit mocht je groeien tot wie je nu bent.

Het logo ‘Samenkind’ staat symbool voor het kind (gele cirkel), voor de ouders (groene cirkel) en voor de pedagogische professionals (blauwe cirkel). De paarse cirkel kan natuurlijk niet ontbreken, want dat ben ik als jouw opleider, trainer en/ of coach. 

Samen zijn we bezig met de opvoeding om elk kind zo optimaal mogelijk te ondersteunen in zijn/ haar ontwikkeling. Want kindertijd en opvoeding vormen de basis voor je volwassen leven. Zo zie ik dat het kind in jezelf vanuit hechting en het familiesysteem waarin je in bent opgegroeid, bepaalde uitdagingen maar zeker ook belemmeringen met zich mee kan brengen.

Mijn kernwoorden zijn;
'Verbinding, Ontdekken, Authenticiteit, vertrouwen, Veelzijdigheid en Plezier'

Samenkind is aangesloten bij:

Contact

Samenkind Ontwikkelcentrum

Verena Elfring-Kraaij
Tel: 06-42346103
Email: verena@samenkind.nl
Adres: Oude Doesburgseweg 89B
6901 HH Zevenaar

K.v.K. nummer: 63882329
BTW nummer: 169284128B01 

Recente berichten

Volg mij op social media

Samenkind draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders