Welkom bij Samenkind

De plek voor iedereen met een groot ♥ voor kinderen
♥ voor iedereen die werkt met kinderen
♥ voor opvoeding en het ouderschap
♥ voor kind zijn; Samenkind zijn

Jij werkt of wilt werken met ouders en kinderen en bent er klaar voor om je te ontwikkelen en te groeien binnen je rol als ouder en/ of pedagogisch professional, dan ben je bij Samenkind op de juiste plek. 

Vanuit welke rol je hier ook bent, jij wil kinderen beter begrijpen. Jij wilt dat kinderen kind kunnen zijn en dat jij als volwassene kunt aansluiten bij dat wat kinderen nodig hebben. 

Ben jij de volgende Samenkind coach?

Een nieuwe opleiding start vanuit Nederland of België per januari 2022. 

Video afspelen

Ervaringen met Samenkind Coaching & Training

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5

In de afgelopen 5 jaar heb ik vele gezinnen op weg geholpen. Daarbij heb ik kinderen en ouders op verschillende vlakken zien groeien tijdens zowel individuele coachings-trajecten als in groepstrainingen en workshops

Voor mijn trainingen reis ik  graag het gehele land door en heb ik al vele trainingen verzorgd bij onder andere onderwijs-, kinderopvangorganisaties en gastouder bureau’s

Voor de Samenkind opleiding en trainingen op maat ben je bij 'Samenkind coaching & training op de juiste plek.

Verena heeft in 2017 bij ons kinderdagverblijf een inspirerende interactieve avond verzorgd over timemanagement bij het jonge gezin' . Verena was goed in staat om ieder op zijn of haar gemak te stellen waardoor er een gezellige en open sfeer ontstond waarin iedereen niet schroomde om de drukte problemen van alledag te bespreken. Ook zijn er die avond duidelijke tips en handvatten gegeven om de drukke periode van een jong gezin op een goede manier door te komen. Een aanrader dus!!
‘Verena is een bewogen en deskundig professional. Ze heeft een brede werkervaring. Ze is gedreven en enthousiast en heeft een groot inlevingsvermogen. Haar inzet is groot en ze zal alles doen, binnen haar vermogen, om jouw gekozen ontwikkeling zo goed als mogelijk te ondersteunen’.
Verena is heel deskundig op het gebied van (persoonlijke) ontwikkeling van het (jonge) kind en zijn of haar professionele begeleider of ouder/verzorger. Ze weet als geen ander een praktische vertaling te maken vanuit de literatuur waardoor ze een perfecte match is met professionals uit het IKC/kindercentra en andere opvoeders. Verena is laagdrempelig en betrokken in contact. Ga het gesprek aan en je bent overtuigd!
Sander Berendsen
Innovatiedocent, Onderwijskundig projectleider bij het
Graafschap College
header 2 samenkind
Samenkind draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches