Werkwijze:

Mensgericht-kindgericht-open-speels-ontspannen-ontdekken

In mijn werkwijze ben ik transparant, open en streef ik naar een vertrouwd contact met alle respect voor de privacy.

Aanmelding:

Je kunt je kind en/of jezelf telefonisch aanmelden of via mijn emailadres. Eventuele korte vragen kunnen we dan samen doornemen.

Kennismaking en intake

We overleggen vooraf welke werkwijze het meest bij je past. Voorwaarde voor de coaching is dat er een wederzijdse klik is en een basisvertrouwen.

Voor de start van het coachingstraject zal er een intake gesprek plaatsvinden (*bij kinderen/ jongeren tot 18 jaar is er toestemming nodig van één of beide ouder(s)/opvoeder(s)). Per situatie kan de werkwijze verschillen.  Soms kan een eenmalige sessie al voldoende zijn om je/ jullie op weg te helpen! Tijdens de intake bespreken we samen het verdere verloop van de coaching!

Kind/ jeugd coaching/ training

Afhankelijk van je leeftijd (tot 18 jaar) en de hulpvraag spreek ik je alleen of met je ouder(s)/ verzorger(s). We zullen altijd het laatste kwartier van de sessie samen afsluiten met een of beide ouders.

Coaching ouders/ pedagogisch professionals 

Tijdens de coaching werken we aan jouw coachingsdoelen in sessies van 1 uur per keer.

Evaluatie

Ter afsluiting van het coachingstraject bespreken we de vorderingen die je kind, of jijzelf hebt gemaakt.

Training     

Naast de persoonlijke coaching bied ik ook verschillende workshops en trainingen aan. De workshops en trainingen worden in groepsverband gegeven (min. drie personen per groep). Tijdens de workshops en trainingen wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden van ieder individu. Door samenwerking, interactie en een veilige omgeving probeer ik met de groep alle doelen te bereiken.

Waar:

De coachingsessies, workshops en trainingen worden gegeven in de praktijk, bij jou thuis of op locatie.

Graag tot ziens voor coaching of training bij SamenKind!

cropped-2015-04-17-16.57.27.jpg