ervaringen feedback

Na een moeilijke periode in mijn leven heb ik de afgelopen drie maanden vijf individuele coaching gesprekken gevoerd met Verena.Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij veilig en vertrouwd bij haar.Verena bood mij een luisterend oor, en heeft mij met gerichte opdrachten inzicht gegeven in de chaos in mijn hoofd.Ik kan nu oprecht zeggen: “It’s my life, it’s now or never! (Bon Jovi) Dank je wel dat je mij weer op weg geholpen hebt!

(reactie van een coachee, november 2016)

 

Verena is een coach die door het stellen van een paar open vragen direct tot de kern kan komen waar iets op vast zit. Ze geeft motiverende en inspirerende workshops die bijdragen aan weer ‘samen-kind’ zijn. Een aanrader om als ouder of begeleider maar ook zeker als professional eens kennis met haar te maken!

(Jelien Lammers, coach & trainer van Boelbewust)

Ik heb de introductie en de 1e workshop van Heppie gevolgd en ben helemaal enthousiast geworden. Het is allemaal zo uit het leven gegrepen, situaties van alledag komen ter sprake.Hoe ga je om met je emoties en die van kinderen en hoe beïnvloeden deze elkaar.Tijdens deze workshop krijg je veel praktische tips. Heel verrassend hoe hele kleine aanpassingen in benadering van een kind zo’n grote invloed kunnen hebben op hun gedrag en emotie. De workshop wordt gegeven in een vertrouwde groep, het is gezellig en op een hele mooie locatie. Ik zou elke ouder of professional die met kinderen werkt deze workshop aanraden!
Verheug me nu al op de volgende twee avonden!

(Linda Staring-Bloemberg)

Vanavond een MOMZ THEEKRANSJE gehad, het was erg interessant. Fijn om je verhaal te kunnen delen en te luisteren naar andere aanstaande/moeders. Een kaart maken met als doel, even stil staan bij jezelf hoe voel jij je in en na de zwangerschap wat past bij jou. Een echte aanrader! Dankjewel Verena Elfring Kraaij

(Kirsten Rudolph)

Wat een mooi initiatief het theekransje. Een momentje voor jezelf, om even stil te staan, te delen en dat met een lekker kopje thee.

(Irene)

Wat was het een gezellige en leerzame avond. Bedankt Verena!

(Marieke van Huet, deelneemster MOMZ theekransje. )

Verena is een coach/ trainer die inspeelt op de behoeftes van de deelnemers, zodat iedereen meer te weten komt over lastig gedrag. Ik wilde graag meer weten over autisme, en wat ik het beste kan doen bij lastige situaties, of juist niet. Dit vond ik heel fijn en leerzaam. Zo heb ik dan ook meer houvast gekregen binnen mijn werkveld/stage en tips over hoe te handelen bij lastig gedrag. De training “Knap lastig” vind ik een echte aanrader. Tevens konden we ook onze bevindingen kwijt over bepaald gedrag en dit bracht ons dan weer op nieuwe ideeën. Dit is dan ook zeker een kracht van Verena. tijdens de training gaat ze dus echt de diepte in wat betreft onze interesses.  Tips heb ik eigenlijk niet, ja blijf dit vooral zo doen.

(Crista, deelnemer training “Knap lastig”)

“Ik vond u een fijne coach. U gaf veel voorbeelden uit de praktijk, daardoor werd het heel inzichtelijk. Omdat ik nu met een studie bezig ben kan ik de kennis nog niet inzetten in de praktijk. Binnen mijn stage in het speciaal onderwijs kon ik de theorieën en handelingen wel uitvoeren en toepassen. Ik vind het een fijne manier om kinderen te benaderen. Zowel de kinderen die opvallen door aanwezigheid als afwezigheid!                                

(Inge, deelnemer training “Knap Lastig”)