Soms knijp ik mezelf even.. is dit allemaal echt! Doe ik dit allemaal echt?!> JA, JA, JA!!! Ik droomde over mijn eigen coaching en trainingsbureau.. jarenlang.. ik had allerlei overtuigingen en vragen, kan ik dit wel, ben ik er al aan toe, ik heb toch nog geen tijd met kleine kinderen, heb ik wel genoeg diploma’s, etc.. Om mij heen waren er meerdere mensen die me toen een spiegel hebben voorgehouden, ik kon op alles ja zeggen! Ik kan het, Ik ben er aan toe want dit is wat ik wil! Ik heb genoeg diploma’s (en er komt en kan nog meer bij omdat leren zo leuk is!) en zeker genoeg ervaring! (WAUW! Wat heb ik al veel mogen doen in de afgelopen jaren!)  Ik heb niet altijd bergen aan tijd, want ja mijn gezin gaat voor! Is dat erg? NEE want ik doe wat ik kan, wil en leuk vind! Dat maakt dat ik nog steeds iedere dag weer blij ben dat ik mijn dromen achterna durfde te gaan. Inmiddels weten steeds meer mensen Samenkind te vinden! Ik ontvang ouders, kinderen en pedagogische professionals in mijn praktijk voor individuele en duo- coachtrajecten en dan de vele workshops! Ik kom op veel kinderdagverblijven voor workshops en trainingen en zo nu en dan zie je me op een beurs of bij een ander event.

Dan weer terug naar DROMEN DURVEN EN DOEN! Waar droom jij van> Wat weerhoud jou om te DURVEN>? Ga jij het ook DOEN!!? Ben je benieuwd wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen? Ik zie en hoor je graag!

I want to do something good for you!