EMOTIES? POEH! HET ONLINE PROGRAMMA VOOR JOU!

Vanaf augustus heb ik al meerdere malen de introductie workshop en 3-delige cursus“Heppie!? Kinderen en emoties” mogen geven aan ouders, pedagogisch medewerkers, docenten en gast-en vraagouders. Tijdens deze workshops is iedereen bewuster geworden van de werking en functie van emoties. Het delen van ervaringen is waardevol en de tips zorgen ervoor dat deelnemers op een andere manier leren om nog beter om te gaan met de emoties van (hun) kinderen maar zeker ook de eigen emoties wanneer een kind een bepaalde emotie toont.

Susan van Asten, de bedenker en drijvende kracht achter Heppie?! Kinderen en emoties, heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en naast de workshop & cursus heeft zij een boekje uitgebracht; De gids over kinderen en emoties. Nu komt ze ook met een prachtig doeltreffend online programma: Emoties? Poeh!

Dit online programma is er nu ook voor jou!

Je kan nu ook ONLINE meedoen met een 8-tal lessen over opvoeden in verbinding, vanuit je eigen huis, op het moment dat jij kiest en in je eigen tempo! Wie wil dat nou niet?!

Je kan je aanmelden voor drie verschillende programma’s:

BASIS:
8 lessen (iedere week in je mailbox) duidelijke uitleg met filmpjes en instructies, digitaal werkboek (pdf) met uitleg en opdrachten, een half jaar toegang tot alle lessen.
PLUS:
Al het bovenstaande + besloten Facebook groep voor uitwisseling van ervaringen, het stellen van vragen en het krijgen van support, extra tips, handvatten, inspiratie en tools via de Facebook groep, één jaar toegang tot alle lessen
TOP:
Al het bovenstaande + 24/7 vragen via mail voor persoonlijke feedback op jouw situatie (t.w.v. 200 euro), 3x 1-op-1 coaching via skype of live (t.w.v. 187,50), levenslang toegang tot alle lessen
Wil jij dit ook?

Klik dan snel op onderstaande link:
https://www.e-act.nl/afflog/go…