Workshop: Timemanagement voor ouders2017-08-15T22:38:12+00:00

Time management voor ouders

Iedere ouder zal het herkennen: Je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt allerlei lijstjes in je hoofd: wanneer haal je je boodschappen, je moet je moeder nog bellen, een kaartje sturen aan je vriendin, cadeautje kopen voor een verjaardag, sporten, de was ophangen, afspraak maken voor de kapper, medicijnen ophalen…. Etc… wat moet je toch veel! Het managen van je tijd is nog nooit zo nodig geweest als nu!

Timemanagement is iets wat niet iedereen van nature kan en daarom kan je bij Samenkind de workshop time management voor ouders gaan volgen! In deze praktische workshop gaan we kijken naar jouw leven als vader/ moeder. De volgende onderwerpen komen aan bod: Timemanagement, Mindset, keuzes maken, grenzen aangeven, verantwoordelijkheid, samenwerken, schuldgevoel, aandacht en energie.

Kom je ook meedoen om jouw leven als ouder(s) nog meer in balans te krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda 😉

Deze workshop wordt o.a. gegeven bij Geboortecentrum de Linde en is zowel toegankelijk voor de klanten van de Linde als voor andere ouders.
 
Wil je meer informatie of wil je deze workshop bij jou op locatie? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.